В Ужгороді з’являться нові автобусні зупинки

Опубліковано:

 

Понад два десятки заяв розглянули напередодні на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.
Члени комісії погодили, зокрема, перенесення із 1 червня автобусної зупинки маршруту №26 у напрямку УжНУ із зупинки “Хімфак” на зупинку біля кафе “Маршрут” (вул. Олександра Фединця), облаштування дорожнього знаку “Автобусна зупинка” на вулиці Марії Заньковецької біля школи №19, розширення заїзної “кишеньки” на автобусній зупинці на вулиці Шумній біля ФМК, інформує прес-служба міськради.
Департамент міського господарства за рішенням комісії має облаштувати дорожній знак “Зупинка заборонена” на місці відстою автобуса маршруту №18 на вулиці Миколи Бобяка, облаштувати пішохідний перехід на вулиці Тиводара Легоцького біля будинку №76, встановити відповідні дорожні знаки та знак “Автобусна зупинка”, облаштувати дорожній знак “Тупик” на вулиці Далекій.
Питання перенесення пішохідного переходу на вулиці Другетів (біля перехрестя з вул. Андрія Бачинського) та облаштування неподалік обмежувальних засобів, щоб авто не заїздили на тротуар, вивчать додатково на виїзних засіданнях комісії, як і облаштування автопарковки біля перехрестя вулиць Собранецької-Кавказької та автобусної зупинки маршруту №7 на вулиці 8-го Березня, автобусних зупинок на вулицях Електрозаводській, Івана Айвазовського, Канальній, Насипній, Івана Панькевича, Олександра Столєтова. 
На доопрацювання відклали питання облаштування світловідбивних кутників на парапетах клумб на кругових розв'язках і паркувальних місць на вулиці Небесної Сотні. Відмовила комісія у встановленні обмежувача руху та відповідного дорожнього знаку на вулиці Далекій, встановленні обмежувачів руху у дворі будинку на вулиці Вузькій, 89, не дозволили і заїзд у пішохідну зону площі Шандора Петефі.
Члени комісії також прийняли рішення визначити вулицю Івана Крилова головною щодо руху на авто і поставити відповідні дорожні знаки.

 

Про Захід