Львів’янин позбувся на митниці мікроавтобуса через 500 пачок цигарок (Фото)

Опубліковано:

 

Сьогодні, 23 травня 2019 року, громадянин України прямував до Республіки Польщі через митний пост “Шегині” пасажирським мікроавтобусом “Volkswagen” смугою руху спрощеного митного контролю “зелений коридор”. Однак під час митного контролю цього транспортного засобу виникла підозра щодо наявності в автомобілі товарів, що переміщуються з приховуванням від митного контролю.

Автомобіль було виведено із загального потоку та скеровано у бокс поглибленого огляду транспортних засобів. Там працівники митниці спільно з прикордонниками виявили 520 пачок сигарет з фільтром з акцизними марками України та без них. Їх сховали під підлогою вантажного відсіку автомобіля.

Отже, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, а саме з використанням способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

За ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Сигарети вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду, інформує ГУ ДФС у Львівській області.

 

Про Захід