На Виноградівщині п’яний водій вчинив ДТП

Опубліковано:

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп'яніння у Виноградівському та Хустському районах. Ще одного п'яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Дротинці Виноградівського району вночі сталася ДТП: автомобіль марки “Аudі” вдарив ззаду припарковане на узбіччі “Rеnault”. Про аварію в поліцію повідомили очевидці. 

Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення, то з'ясували, що водій “Аudі”, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп'яніння та відсторонили його від керування. 

У місті Хуст працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки “ВАЗ-2107”, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом автомобіля перебував житель Тячівського району, який не надав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення та  відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції. 

Ще одного п'яного водія виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід