Історія однієї Toyota у 40 секундах: Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» презентував історію сімейної традиції

Опубліковано:

Відеоролик, що ілюструє історію однієї Toyota крізь покоління, був презентований дилерським центром на офіційній сторінці в соцмережі. За словами виконавчого директора Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” Василя Пилипчинця, за основу було взято реальний випадок із життя автосалону.

Випадки, коли нашими клієнтами ставали маленькі шанувальники Toyota, за 10 років існування дилерського центру дедалі більшають. Надзвичайно приємно спостерігати за тим, як відвідини автосалону нашими клієнтами та їх дітьми перетворюються в сімейну традицію з придбання Toyota”.

Режисер проекту – менеджер з реклами та маркетингу дилерського центру Йосип Кобаль наголошує, що зйомочний процес був непростий і тривалий.  Кінцевий хронометраж відеоролика усього 40 секунд. Та основний акцент проекту – не на тривалість розповіді, а на її ключовий меседж.

Історії покликані захоплювати та надихати. Тому нашою метою було поділитися історією однієї Toyota, що продовжилась у новому поколінні, історією, що стала початком сімейної традиції”.

На початкових кадрах для збереження автентичності, що ілюструють початок 2000-х років, ви побачите оригінальну Toyota Camry XV40. І не випадково, адже увага до деталей – візитівка дилерського центру.

Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” висловлює подяку Роману Коломойцю, Артему Туряниці та Олександру Буритінському за участь у зйомках, а також креативній студії “SvitloFilms” за продакшн цього проекту.

Про Захід