Закарпатські полісмени зупинили сімох п'яних водіїв

Опубліковано:

 

На Ужгородщині, Мукачівщині, Берегівщині, Іршавщині та Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції та Управління патрульної поліції в Закарпатській області склали 7 адміністративних матеріалів на нетверезих водіїв транспортних засобів, повідомляє інформує ГУНП у Закарпатській області.

Сьогодні, 11 травня, близько  4 години ранку в смт. Чинадієво працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівщини зупинили водія автомобіля “ЗАЗ”.

29-річний мешканець смт. Чинадієво керував транспортним засобом без увімкненого ближнього світла фар у темну пору доби. Крім того, чоловік не мав  посвідчення водія, а також перебував в стані алкогольного сп'яніння. Водія було запрошено на освідчення на стан алкогольного сп'яніння в Мукачівську центральну районну лікарню. Алкотест показав результат у 1,16 проміле. Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.130 КУпАП. 

Минулої доби працівники групи реагування патрульної поліції зупинили в місті Виноградів водія “ВАЗ 2106”. Водій рухався на автомобілі з несправними світловими габаритами. Чоловік мав  ознаки алкогольного сп'яніння і не пред'явив водійське посвідчення. Від проходження медосвідчення на вміст алкоголю  в крові мешканець села Олешник відмовився. На чоловіка склали відповідні адмінпротоколи.

У місті Іршава поліцейські за незрозуміле маневрування зупинили водія автомобіля “Mazda”. Житель села Великий Раковець перебував у стані алкогольного сп'яніння, що підтвердив і результат освідчення на драгері – 0,5 проміле. На водія склали адмінпротокол за статтею  130 КУпАП.

Крім того, вчора, 10 травня, два випадки керування авто напідпитку зафіксували працівники поліції Ужгородського  та Берегівського районів, а також 2 адмінпротоколи склали працівники Управління патрульної поліції Закарпатської області.

 

Про Захід