Ужгород отримав ґрант на суму 247 тисяч гривень на благоустрій Боздоського парку

Опубліковано:

 

У рамках проекту буде організовано зони відпочинку, інтернет-покриття, оновлено зелені насадження у Боздоському парку, облаштовано сучасну автобусну зупинку тощо, інформує прес-служба міськради.

Засідання Конкурсної Ради Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад, яке проводить Асоціація “Єврорегіон Карпати – Україна”, визначило днями проекти-переможці.

Прийом заявок здійснювався з 27 грудня 2018 до 15 березня 2019 року. Зі 142 заявок, що надійшли до участі у конкурсі, до переліку переможців увійшли 35 проектів із Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей у трьох пріоритетах “Збереження природної спадщини”, “Популяризація історико-культурної спадщини”, “Туризм”. Загальний бюджет проектів – 11,2 млн. грн., в т.ч. грант – 8,1 млн. грн. Переможцями конкурсу, що впроваджуватимуть унікальні ініціативи з доданою вартістю на мапі Карпат, є 5 районних рад, 2 міста обласного значення, 5 ОТГ, 9 сільських рад та 14 неурядових організацій.

Одним із переможців у пріоритеті “Збереження природної спадщини” є проект “Збереження та промоція паркових зон міста Ужгорода”. Метою проекту є популяризація міських зелених природних зон, парків і скверів через благоустрій парку “Боздоський”. Сума гранту – 247 тисяч гривень. Реалізовуватимуть його за співфінансування Ужгородської міської ради. 

 

Про Захід