Минулої доби сталося дві пожежі у надвірних спорудах (Фото)

Опубліковано:

9-го травня о 19:53 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді (гараж), що на вулиці Борканюка у м. Перечин.

По прибуттю вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин з'ясувалося, що у гаражі, в картонному ящику, тліли залишки попелу, який залишили без належного нагляду. У цьому приміщенні господарі зберігали дрова та речі домашнього вжитку. О 20:07 пожежу було локалізовано й о 20:10 повністю ліквідовано на площі 1,5 кв.м.

Цього ж дня, господарська споруда, де зберігалось сіно, горіла й у смт Ясіня Рахівського району, але на неї підрозділи ДСНС не залучались.

Наступне повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) надійшло в оперативно-рятувальну службу о 04:55 вже 10 травня. Цього разу горіло на вулиці Миру, що у смт Буштино Тячівського району. На місце виклику поспішили вогнеборці державного пожежно-рятувального поста смт Вишково та 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м Тячів. О 05:03 пожежу було локалізовано, о 06:05 повністю ліквідовано. Від знищення вдалося врятувати не лише літню кухню, а й поруч розташований житловий будинок.

В усіх випадках травмованих немає. Причини займань та збитки з'ясовують правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід