Берегівчанин навмисне пошкодив з десяток автівок

Опубліковано:

 

Чоловіка примусово лікуватимуть у психіатричному медичному закладі, інформує  Прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури, слідчими Берегівського відділу нацполіції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 46 – річного місцевого мешканця, який обвинувачується у хуліганстві, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень та пов'язане з опором громадянину, який намагався  припинити хуліганські дії (ч.4 ст.296 КК України).

Подія мала місце у березні 2019 року на одній з вулиць м. Берегова. Як встановлено, підозрюваний, умисно пошкодив ножем шини на понад 10 автомобілях. Всі автівки – іноземної реєстрації.

 Крім того, він з ножем напав на місцевого адвоката, який зробив йому зауваження та намагався припинити хуліганські дії. Потерпілий в результаті отримав легке тілесне ушкодження.

Берегівчанина відразу було затримано у порядку ст. 208 КПК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як наразі вже підтверджено висновком експерта, чоловік хворіє на стійке психіатричне захворювання, а відтак, процесуальним прокурором скероване до суду клопотання про поміщення 46 – річного мешканця м.Берегово до спеціалізованого закладу для його примусового медичного лікування.  

 

 

 

Про Захід