У Хмельницькому на території поліцейського управління з'явилося великодне дерево

Опубліковано:

Це подарунок від підшефних, інформує поліція у Хмельницькій області.

Сьогодні, у Чистий четвер, до Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області завітали вихованці підшефного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик”. Під наставництвом народної майстрині-писанкарки Світлани Делікатної діти разом із поліцейськими вчилися різним технікам розпису яєць, а потім усі разом прикрасили великоднє дерево на подвір'ї ГУНП.

У Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області вирішили зробити великодній подарунок для підшефних діток із центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик” і влаштували їм святковий майстер-клас із розпису великодніх писанок.

Народна майстриня-писанкарка Світлана Делікатна не тільки показала діткам різні техніки розпису яєць, а й розповіла про історію писанки, її символіку, значення кольорів тощо.

Діти разом із поліцейськими під наставництвом пані Світлани виготовили святкові крапанки, якими потім прикрасили великоднє дерево на подвір'ї Головного управління Нацполіції. Крім того, у подарунок діти привезли власноруч виготовлені м'які іграшки у формі зайчиків та курчаток, які теж оселились на дереві.

У знак вдячності та напередодні великого свята Великодня поліцейські подарували маленьким гостям смачні святкові гостинці.

Про Захід