Березнянські лісівники провели конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Опубліковано:

 

В Україні постійно проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей” присвячений Дню охорони праці в Україні, інформує ЗОУЛМГ.

Ця дата відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006.
Цього року, підтримуючи звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році Дня охорони праці в Україні, на підприємстві в рамках оголошеного Тижня охорони праці проводяться заходи з нагоди Дня охорони праці, зокрема огляди-конкурси на визначення кращого виробничого підрозділу, дільниці, кращих працівників за професією, конкурс дитячого малюнку, інші заходи.
Цього року з ініціативи адміністрації Великоберезнянського лісгоспу за участю працівників підприємства та представників педагогічних колективів проводяться конкурси дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей” серед учнів шкіл району.

Основна мета конкурсу полягає:

▪️ привернення уваги громадськості, зокрема дітей і молоді до питань охорони праці ;
▪️ формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових та безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя в тому числі в лісовому господарстві ;
▪️ акцентування уваги дітей та молоді як майбутніх працівників лісового господарства на виробничих ризиках і небезпеках;
▪️ профілактика виробничого травматизму за допомогою наголошення на важливості формування високої культури безпеки праці та оцінки ризиків, що супроводжують трудову діяльність дорослих ;
▪️ активізація творчого потенціалу дітей і молоді, сприяння розвитку, сприянн розвитку дитячої творчості, виявлення, відбір та підтримка талановитої молоді.

Так 22 квітня 2019 року за підтримки директора Марин Т.Й., вихователя Крайникович М.Ю., вчителя Кахнич С.М. в Жорнавському лісництві був проведений конкурс дитячого малюнку серед учнів ІІІ-ІХ класів Жорнавської ЗОШ І-ІІ ступенів. Після закінчення конкурсу та підведення підсумків, всі конкурсанти були нагороджені подарунками.

Про Захід