На трасі «Житомир — Чернівці» близько третьої години ночі знайшли 3-річного хлопчика

Опубліковано:

 

Малюк бродив узбіччям сам, без супроводу дорослих. Де його батьки пояснити не зміг, інформує поліція Хмельницької області.

Працівники Ярмолинецького відділу поліції розшукали родину трирічного хлопчика, якого близько третьої години ночі у селі Правдівка, що на Хмельниччині, знайшла продавчиня нічного магазину.  

Магазин розташований поруч з трасою державного значення “Житомир — Чернівці”, тому жінка була дуже здивована, що маленький хлопчик бродить уздовж дороги без супроводу дорослих. Малюк сказав, що його звати Артемом, але де його батьки — розповісти не зміг.

Продавчиня викликала на місце події працівників поліції, які до з'ясування всіх обставин доправили хлопчика до дитячої лікарні, а самі взялися за встановлення його особи та пошуки родини.

До ранку поліцейські з'ясували, що дитина разом з батьком живе у тому ж селі, де її знайшли. Мати давно залишила малюка і востаннє бачилася з ним ще восени 2018-го року. Доки батько перебував на заробітках в одному з сусідніх районів області, вихованням хлопчика займалася його сестра та дідусь із бабусею. Як тільки чоловік дізнався про зникнення сина, одразу приїхав і подав заяву про розшук до поліції. 

Для родичів так і залишилося незрозумілим, як маленький хлопчик, якого ще близько дев'ятої вечора вклали спати, сам прокинувся, одягнувся та, відчинивши двері, вийшов з дому. Єдине, що малий Артемко точно добре знав — це дорогу до пиріжкового магазину біля траси, куди часто ходив з родичами за смаколиками.

Наразі працівники поліції вивчають усі обставини цієї справи, умови проживання дитини і в подальшому відповідні служби мають вирішити чи можна повернути дитину назад у родину.

Значну роль у тому, що історія закінчилася щасливо, відіграла людська небайдужість та пильність людей, які вчасно звернули увагу на самотню дитину. 

 

Про Захід