На Хмельниччині затримали угонщика

Опубліковано:

Патрульні зупинили водія, що ймовірно незаконно заволодів транспортним засобом громадянина та керував автомобілем напідпитку

Сьогодні, близько 1-ї години ночі, на автодорозі М12 “Стрий-Знам'янка”, в селі Голосків, патрульні зупинили транспортний засіб Peugeot 307, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у чоловіка, 1983 року народження, ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння у встановленому законом порядку. Громадянин погодився пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер. Результат тесту показав — 1,38 проміле алкоголю в крові.

Також, під час перевірки документів на автомобіль патрульні встановити, що в ніч на 12 квітня, невідома особа, шляхом вільного доступу, через незачинені двері заволоділа даним автомобілем у одному із населених пунктів Ізяславського району, та зникла у невідомому напрямку. На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить причетність кермувальника до незаконного заволодіння транспортним засобом.

Окрім цього, патрульні оформили на водія Peugeot адміністративні матеріали: протокол за частиною 1 статті 130 (керування автомобілем із ознаками алкогольного сп'яніння) КУпАП та постанову за частиною 2 статті 126 ( за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Про Захід