Потрійна автоаварія в Ужгороді: постраждали діти (Фото)

Опубліковано:

 

Вчора, 13 квітня, близько 11:20 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в Ужгороді на вулиці Берчені сталася ДТП за участю трьох автомобілів, внаслідок якої постраждали люди.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події попередньо було встановлено, що автомобіль “Peugeot” під керуванням 41-річного мешканця обласного центру, рухаючись по вулиці Берченті, не дотримуючись ПДР, здійснив поворот на вулицю Стрільничну, де на зустрічній смузі зіткнувся з автомобілем “ВАЗ 2104”,за кермом якого перебував 52-річний ужгородець. 

Крім того, у ДТП потрапив автомобіль “Daewoo”, під керуванням 27-річного мешканця міста Перечин, який рухався вслід за “Peugeot”.

В результаті автопригоди до міської лікарні з травмами доставили водія “Peugeot” та його трьох пасажирів, у тому числі двох малолітніх, а також водія “ВАЗ 2104”. Всі водії опитані та освідчені. Транспортні засоби поміщенні на спецмайданчик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. Слідство у справі триває, інформує ГУНП у Закарпатській області.

Про Захід