У громадянки Угорщини вилучили автомобіль через контрабанду (Фото)

Опубліковано:

 

Вчора, 12 квітня, на митному посту “Тиса” Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

Митники в тандемі з прикордонниками завадили громадянці Угорщини незаконно перемісти цигарки через митний кордон України автомобілем “Mercedes Sprinter” із польською реєстрацією.

Заїхавши у зону діяльності митного поста, та обравши “зелений коридор”, громадянка повідомила, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети.

Однак, врахувавши ризики та скерувавши автомобіль в бокс для поглибленого огляду, працівники митниці виявили у  подвійній стелі автомобіля та у паливному баку 800 пачок тютюнових виробів торгових марок  “Rothmans” та “Marlboro” з акцизними марками України.

Таким чином громадянка вчинила дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки та транспортний засіб вилучено до рішення суду. Вартість автомобіля – майже 109 тис грн, цигарок – понад 28 тис грн.

ДФС у Закарпатській області

Про Захід