Порошенко на «плюсах» вкотре запросив Володимира Зеленського на дебати

Опубліковано:

Президент України Петро Порошенко в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1” знову запросив кандидата в Президенти Володимира Зеленського прийти на дебати 14 квітня.

Глава держави звернувся до українців та подякував всім виборцям, які прийшли на вибори та проголосували за нього у першому турі, а також подякував виборцям, які підтримали інших кандидатів.

“Я хочу подякувати всім українцям, які були небайдужі і взяли участь у виборах 31 березня, і ще більше вдячний тим, хто збирається прийти на вибори 21 квітня”, – сказав Петро Порошенко.

Він також зазначив, що надзвичайно важливо українцям “не купляти кота в мішку” і мати свідому і чітку аргументацію, чому саме кожен робить такий вибір, і яке майбутнє, які програми, які кроки має чекати від кожного з кандидатів.

“І зараз я би хотів звернутися до пана Зеленського, я переконаний, що він нас дивиться: я, пане Володимире, запрошую, з дозволу ведучої, вас на дебати в цю студію”, – сказав Петро Порошенко.

“Ми почнемо ці дебати. У нас буде шанс їх продовжити 14 квітня о 14.14 на “Олімпійському” стадіоні, саме там, куди ви запрошували мене. І я думаю, що завершити ці дебати ми зможемо 19 квітня у студії “Суспільного телебачення”, – сказав Президент.

Глава держави наголосив: “Цей вибір є надзвичайно важливим. Вибір, чи буде рухатися наша країна вперед до Європейського Союзу, до НАТО. Чи забезпечимо ми відповідні стандарти свободи слова, демократії, верховенства права. Чи забезпечимо ми відповідні стандарти життя, рівень життя, підвищимо добробут і за рахунок чого це буде зроблено. Чи зможемо ми в подальшому зміцнювати обороноздатність держави і як будемо забезпечувати стійкість наших Збройних Сил”.

“Я впевнений в тому, що саме зараз немає більш важливої справи, ніж донести ці повідомлення народу України. Він на це точно заслуговує”, – сказав Петро Порошенко.

Про Захід