Тернопільська поліція встановила особу чоловіка, котрий втратив пам’ять і не міг пригадати хто він

Опубліковано:

 

Нещасний понад 5 місяців перебував у районній лікарні Бережан.
 
Невідомого, наприкінці листопада 2018 року,  зі зламаною рукою до лікарні привели небайдужі мешканці міста. Медики після надання необхідної допомоги повідомили про пацієнта поліцейським. Свої дані незнайомець повідомити не зміг, оскільки говорив, що нічого не пам'ятає. Чоловіка залишили у медзакладі, однак пам'ять до нього так і не повернулася.
 
Матеріали щодо встановлення особи поліцейські розіслали в обласні засоби масової інформації, однак ніхто не впізнав розшукуваного. Правоохоронці припускали, що він може проживати у одній з  сусідніх областей, оскільки спілкувався він не характерним для нашого регіону  акцентом.
 
Активні перепости матеріалів про невідомого з Бережанщини в соціальних мережах та відеосюжети на центральних телеканалах дали результат. Як з'ясувалося, чоловік проживає у селі Андрушки Попільнянського району Житомирської області, а до того мешкав у Лановецькому районі, тож ймовірно тому і приїхав на Тернопільщину.   
Поліцейські придбали квиток на автобус та відправлять заблукалого додому. Там його зустрінуть рідні. 
Працівники бережанської поліції вдячні усім небайдужим, хто проявив активну громадянську позицію щодо встановлення особи чоловіка, інформує поліція Тернопільської області.
 

Про Захід