На Хмельниччині взяли під варту членів злочинної групи, які займались збутом амфетаміну

Опубліковано:

 

Слідчим відділом Кам'янець-Подільського відділу поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури викрито злочинну групу, члени якої займались збутом амфетаміну.

Обоє затриманих раніше вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності: 31-річний — за грабіж і хуліганство, а 28-річний — за крадіжки, розбій і нанесення тілесних ушкоджень.

Правоохоронці зафіксували декілька фактів збуту зловмисниками амфетаміну. Затримали їх 4 квітня під час чергового продажу наркотиків. 

Наразі обом уже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинені повторно та за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На період досудового розслідування зловмисників взяли під варту. Наразі досудове розслідування в рамках кримінального провадження триває, інформує поліція Хмельницької області.

 

Про Захід