Які запити подають депутати Закарпатської облради

Опубліковано:

У ході пленарного засідання 14 сесії облради, головуючий Михайло Рівіс озвучив низку депутатських запитів. Окремі з них були подані у сесійній залі з голосу.

Так, депутатська фракція КМКС звернулась колективно про виділення коштів із обласного бюджету в 2019 році у сумі 1,5 млн грн на капітальний ремонт районної дороги загального користування у Мукачівському районі: В.Добронь-Мукачево- Баркасово протяжністю 3,6 км. Стан дороги ‒ критичний, що унеможливлює функціонування руху регулярного громадського транспорту.

В іншому запиті ця фракція звернулась із проханням щодо роз'яснення норм чинного законодавства України в частині створення на землях, котрі перебувають у власності держави чи територіальної громади, громадських пасовищ. “Для визначення чіткого механізму створення громадських пасовищ за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності, просимо надати роз'яснення про порядок створення пасовищ, у т.ч. на землях, що знаходяться за межами населених пунктів, покрокової схеми дій представників територіальної громади, а також вичерпний перелік необхідних документів”, – наголошується у депутатському запиті.

Запити підтримано депутатами та скеровано у відповідні інстанції для розгляду.

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід