«Стадіон, так стадіон…», – Петро Порошенко: дебатам між кандидатами у Президенти бути

Опубліковано:

Президент України Петро Порошенко відповів на “запрошення” кандидата у президенти Володимира Зеленського провести відкриті дебати на НСК “Олімпійський”.

Відео-відповідь Глави держави опублікували вранці 4 квітня на сторінці Петра Порошенка у мережі Facebook.

“Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила… Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу”, – зазначає Петро Порошенко.

Нагадаємо, що згідно ч. 2 ст. 62 Закону України “Про вибори Президента України”, “теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України проводяться в останню п'ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин”. У цій же статті йдеться, що “теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення”.

Про Захід