Хмельничанка підрізала свого співмешканця

Опубліковано:

 

36-річній мешканці Чемеровецького району доведеться відповідати за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Події мали місце близько 17.00 години 31 березня в селі Кутківці Чемеровецького району. До поліції зателефонувала матір підозрюваної і повідомила, що невідомі нанесли тілесні ушкодження її зятеві. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, інформує поліція Хмельницької області.

Уже на місці 36-річна підозрювана зізналась поліцейським, що це вона під час сімейного конфлікту схопила ножа і нанесла своєму співмешканцю два удари у спину.

33-річного потерпілого “швидкою” терміново доправили в реанімаційне відділення Чемеровецької районної лікарні. У нього діагностували пневматоракс. Чоловіка прооперували, наразі його стан стабільний.

Жінці вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Сьогодні їй обиратимуть міру запобіжного заходу.

 

Про Захід