На Закарпатті виявили 9 нетверезих водіїв

Опубліковано:

 

Поліцейські  групи реагування  патрульної поліції склали чотири адміністративні протоколи на водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку. Ще п'ять порушеннь правил безпеки дорожнього руху зафіксувала патрульна поліція області.  Складені адмінматеріали працівники поліції передадуть до суду.

У селі Іза Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  для перевірки автомобіль марки “Skoda Octavia “, на якому не освічувався  номерний знак. За кермом перебував 28-річний місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння.  

Працівники групи реагування патрульної поліції Виноградова зупинили  у місті автомобіль “ВАЗ 2106”,  на якому неосвічувалися фари. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. 
Ще одного порушника безпеки дорожнього руху задокументували працівники поліції Іршави. Водій автомобіля “ВАЗ 2105” не вімкнув  денні ходові вогні. Кермувальник був в неадекватному стані. Як виявилось він перебував під дією наркотиків. На правопорушника  склали адмінпротокол за керування  в стані наркотичного сп'яніння. 

У селі Горонда, що на Мукачівщині, працівники групи реагування патрульної поліції склали адмінпротокол на нетверезу  водійку “Sprinter”. Молода жінка не мала  водійського посвідчення. Драгер показав 0,55 проміле алкоголю. 

Ще 5 водіїв  виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.  

Складені на усіх правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід