Закарпатські пенсійники провели «гарячу телефонну лінію»

Опубліковано:

 

21 березня в Закарпатському обласному контактному центрі працювала спеціалізована “гаряча телефонна лінія” Пенсійного фонду області з питань перерахунку пенсій з 1 березня цього року та виплати монетизованих субсидій. На запитання додзвонювачів відповідали фахівці головного управління.
Телефонні дзвінки надходили з різних куточків Закарпаття та навіть з інших областей. Всього було прийнято 73 дзвінки. Більшості додзвонювачам відповіді на їхні запитання надано відразу, деяким – після проведеного аналізу їхніх електронних пенсійних справ. 
Серед тих, хто зателефонував на “гарячу лінію”, було чимало людей, яким не проводився перерахунок пенсій з 01.03.2019 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів № 124 від 20.02. 2019, зокрема держслужбовці, жінки, які достроково вийшли на пенсію, та пенсіонери, яким призначено пенсію протягом 2018 року. Або ж ті, яким перерахунок зроблено, але фактично вони не відчули цієї різниці. Усім додзвонювачам було надано вичерпні кваліфіковані роз'яснення, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.

Про Захід