Де на Закарпатті п’яні водії наробили біди

Опубліковано:

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп'яніння в Мукачівському, Виноградівському, Міжгірському районах. Ще чотирьох п'яних водіїв виявила патрульна поліція області.

Учора ввечері в селі Зубівка Мукачівського району сталася ДТП. Автомобіль марки “ВАЗ-2104” зіткнувся із зустрічним “Volkswagen Pоlо”. Травмувався водій “ВАЗ” і неповнолітні пасажири “Pоlо”.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення, то виявили, що за кермом “ВАЗ” перебував у стані алкогольного сп'яніння молодий житель міста Мукачево. Також з'ясувалося, що машину він викрав у селі Залужжя. Власник ненадовго залишив авто на вулиці села із ключем в замку запалювання, чим і скористався зловмисник. На краденій машині  проїхав близько чотирьох кілометрів, доки не скоїв ДТП у селі Зубівка.

Правопорушника освідчили, виявивши в нього 2,08 проміле алкоголю. Він також взагалі не має водійського посвідчення. У підсумку, окрім адміністративної відповідальності за керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення, юнак понесе ще й кримінальну відповідальність за незаконне заволодіння транспортним засобом і за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило травмування людей.

Ще одна ДТП сталася вночі в селі Пилипець на Міжгірщині. Місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням автомобіля марки “Skoda Оctаvіa”. Машина влетіла в чужий двір і перекинулася. На щастя, обійшлося без жертв. Від проходження медосвідування водій відмовився, на нього склали відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Вербовець-Матійово Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили трактор марки “ЮМЗ”, водій якого спробував утекти від правоохоронців. За кермом перебував житель села Олешник у стані алкогольного сп'яніння. Документів на право керування чоловік не мав, від проходження медосвідування відмовився. Правоохоронці склали відповідні  адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

Ще чотирьох п'яних водіїв виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Рівненської області   

Про Захід