У Тернополі листоноша два роки вибирала пенсію за померлого сусіда

Опубліковано:
 
Упродовж цих років жінка незаконно заволоділа майже 25 тисячами гривень, інформує поліція Тернопільської області.
Два роки отримувала пенсію померлого тернополянина 58-річна листоноша з обласного центру. Жінка шляхом обману забирала неналежні їй гроші щоразу підробляючи підпис отримувача.
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань у вчиненні  підозрюваною кримінальних правопорушень передбачених ч.1 ст.190, ч.2 ст. 190, ч.1 ст.358, ч.3 ст.358,  ч.4 ст. 358 КК України слідчі слідчого управління ГУНП в Тернопільській області скерували до суду.
У ході досудового розслідування з'ясувалося, що протиправним зловмисниця займалася впродовж двох років. У лютому 2016 року, коли пенсіонер не прийшов отримати свої кошти, адже, як згодом з'ясувалося, чоловік помер ще 16 січня цього року, у листоноші виник злочинний умисел на присвоєння коштів.
Лихі наміри жінка реалізовувала два роки – слідчі задокументували 23 епізоди її злочинної діяльності. Кожного разу, отримуючи пенсію за померлого, працівниця Укрпошти власноруч розписувалася у відомості замість отримувача. 

 

Про Захід