Де на Закарпатті затримали п’яних порушників ПДР

Опубліковано:

У селі Минай Ужгородського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки “ВАЗ-2106”, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусіднього села Розівка в стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

У селі Ключарки на Мукачівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки “Fоrd”, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом батькового автомобіля перебував у стані алкогольного сп'яніння місцевий юнак, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 

У селищі Ясіня Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки “ВАЗ-21013”, який був технічно несправний (не зачинялися дверцята). За кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,90 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

Ще двох п'яних водіїв виявили працівники Управління патрульної поліції області.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області    

Про Захід