У п’ятому колесі авто закарпатські митники знайшли 360 пачок цигарок (Фото)

Опубліковано:

На пункті пропуску “Косино” Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення з України громадянином Угорщини тютюнових виробів. Для проходження митого контролю та оформлення іноземець обрав смугу руху “зелений коридор”.

Враховуючи результати аналізу ризиків, працівники митниці спільно з прикордонниками провели поглиблений огляд транспортного засобу “NISSAN PATHFINDER”. В результаті огляду авто в багажному відсіку виявлено запасне колесо, в якому, в результаті демонтажу, знайдено 360 пачок цигарок торгівельної марки “ROTHMANS” з українськими акцизними марками. Загальна вартість цигарок – 10800 грн.

Таким чином, громадянин вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовлених сховищ.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних вилучено цигарки та запасне колесо.

ДФС у Закарпатській області

Про Захід