На Великоберезнянщині п’яний водій з’їхав у кювет

Опубліковано:

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, вчора, 1 березня, групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення розшукували водія покинутого у кюветі автомобіля. Під час відпрацювання території правоохоронці помітили авто між смт Великий Березний та селом Руський Мочар. Патрульним вдалося швидко розшукати водія. Виявилося, що 24-річний мешканець села Руський Мочар, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням, в'їхав у кювет, а тоді покинув там свій автомобіль і пішов з місця ДТП. Пристрій “Драгер” показав результат у 1,07 проміле алкоголю в крові водія. На чоловіка склали відповідні адмінматеріали.

Крім цього водія, за добу правоохоронці виявили ще двох нетверезих за кермом у різних районах Закарпаття. Так, у смт Міжгір'я водій “Peugeot” їхав у нічний час без освітлених номерних знаків. Коли ж його зупинили, виявилося, що житель Харківщини ще й дуже п'яний. У нього патрульні вилучили водійське посвідчення.

 А у селі Софія на Мукачівщині працівники групи реагування патрульної поліції склали адмінпротоколи на нетверезого водія трактора, котрий навіть не мав водійського посвідчення. 

Про Захід