На околиці селища Великий Березний затримали нелегальних мігрантів

Опубліковано:
 
Трьох іноземців, що незаконно перебували у прикордонні, затримали вчора військовослужбовці Чопського загону на околиці селища Великий Березний Ужгородського району. Інформацію про можливу спробу порушення держрубежу на цій ділянці завчасно надали співробітники відділу власної безпеки Західного регіонального управління  Держприкордонслужби.
Відтак, вказаний ними напрямок було посилено додатковими прикордонними нарядами, один з яких і виявив правопорушників. Затримані виявилися громадянами Індії.  Під час опитування вони  зізналися, що мали намір дістатись країн Європи у пошуках кращої долі. Хоч іноземці мали при собі паспортні документи, їхнє перебування на території нашої держави було незаконним, оскільки термін дії віз усіх трьох давно закінчився, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.
З метою припинення правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, незаконних мігрантів доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після з'ясування усіх обставин їх буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”. 
Про Захід