У Хмельницькому затримали росіянина, який нелегально перебував на території України

Опубліковано:

 

У чоловіка виявилося багате кримінальне минуле, інформує поліція Хмельницької області.

Працівники кримінальної поліції спільно з колегами із міграційної служби затримали 33-річного громадянина Російської Федерації, який нелегально перебував на території України і міг вплинути на криміногенну обстановку в регіоні, оскільки на батьківщині неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Громадянин Російської Федерації порушив встановлені ЗУ “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства” строки перебування в Україні і перейшов на нелегальне становище.

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби затримали нелегала. Вчора, 26 лютого, Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про поміщення його до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, для проведення процедури його ідентифікації, оскільки в чоловіка втрачені документи, що посвідчують особу. Після проведення цієї процедури нелегала буде видворено за межі України.

Одразу з приміщення суду в супроводі працівників поліції та міграційної служби чоловіка доправили до пункту тимчасового перебування іноземців.

Зазначимо, що порушник міграційного законодавства міг негативно вплинути на криміногенну ситуацію в регіоні, оскільки на території Російської Федерації неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за хуліганство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про Захід