На Ужгородщині на трасі зріжуть аварійно-небезпечні дерева (Відео)

Опубліковано:

 

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області, а також представники Львівської залізниці лісівників із проханням посприяти у ліквідації аварійно-небезпечних дерев, які загрожують падінням на проїжджу частину. Мова йде про ділянку автомобільної дороги Львів – Самбір-Ужгород, біля села Кам'яниця, Ужгородського району, інформує ЗОУЛМГ.

Для проведення огляду, з числа вищезгаданих структур а також Ужгородської районної державної адміністрації, спеціальна комісія декілка разів виїжджала на місце запланованих робіт. Більшість дерев старовікові, хворі, сухі та нависають над дорогою, а в разі можливого падіння, загрожують не тільки руху автотранспорту, але й зупинці роботи залізниці, яка знаходиться поруч.

У свою чергу представники Укравтодору мають намір після ліквідації аварійно-небезпечних дерев, розпочати середній ремонт дорожного покриття. Після огляду, комісією було вирішено розчистити від дерев ділянку протяжністю близько півтора кілометра в довжину та 30 метрів у ширину. До уваги бралась висота дерев, аби у майбутньому при можливому падінні, вони не досягали дороги. Після комісійного огляду, лісівники Ужгородського держлісгоспу очікуватимуть на відповідне погодження зі сторони районної адміністрації. Далі буде виписано лісорубний квиток, після чого можна буде приступити до виконання робіт. Допоможуть у цьому й дорожники із залізничниками, які на період робіт призупинять рух автотранспорту, а також відключать лінії електропередач.

 

 

Про Захід