В Ужгороді виділять 900 тисяч гривень на встановлення пільгового електричного опалення

Опубліковано:

 

На сьогоднішньому засіданні виконкому Ужгородської міськради підтримали Програму встановлення автономного електричного опалення в Ужгороді на 2019 рік. Метою Програми є встановлення автономного електричного опалення у квартирах пільгових категорій громадян та малозабезпечених, введення його в експлуатацію, виконання робіт із заміни кабельних ліній.

За період реалізації Програми за 2011-2017 роки із бюджету міста спрямовано 2 млн. 726 тис. грн., з обласного бюджету – 1,5 млн. грн. У 2018-му Програмою були передбачені бюджетні видатки на суму 1 млн. грн. На 1 листопада 2018 року відповідно до прийнятих рішень виконкому, якими затверджені списки осіб, котрі потребують допомоги, автономне опалення встановлене в 11 квартирах пільговиків. Роботи із заміни кабельних ліній живлення житлових будинків, включених у Програму, не були виконані через відсутність бюджетних призначень.

Для вирішення питання введення в експлуатацію встановленого автономного опалення проектом Програми передбачається виконання робіт із заміни кабельних ліній житлових будинків за адресами: вул. Олександра Можайського, 5, Франтішека Тихого, 9, Челюскінців, 4, 6, площі Шандора Петефі, 44, набережної Незалежності, 17.

Ресурсне забезпечення Програми встановлення автономного електричного опалення у м. Ужгород на 2019 рік становить 900 тис. грн. Передбачене влаштування автономного опалення; надання допомоги на введення автономного опалення в експлуатацію; виконання робіт із підключення електромереж квартир відповідно до виданих техумов; виконання заміни кабелів живлення житлових будинків, інформує прес-служба міськради.

 

Про Захід