Валентин Наливайченко: наші пріоритети – деокупація України, знищення корупції, інтеграція з ЄС

Опубліковано:

Кандидат на посаду Президента України відвідав Закарпаття

Вчора на Закарпатті побував з візитом кандидат на посаду Президента України Валентин Наливайченко. Зокрема, він зустрівся з трудовим колективом Ужгородської районної лікарні, провів двогодинну зустріч із активістами краю, а також презентував передвиборчу програму місцевим журналістам та відповів на всі запитання представників ЗМІ.  

“Я йду в Президенти з чіткою програмою відновлення миру та деокупації країни, – насамперед наголосив Валентин Наливайченко. – Тому для мене було важливим підготувати стратегічний план дій, щоб добитися ключових моментів: деокупації Донецької, Луганської областей та Криму, повернення країни на шлях розвитку, а також знищення корупції у владі. Це мої пріоритети. Саме так має вчинити Президент, для того, щоб відновити шлях вперед і запровадити європейські стандарти”.

Серед першочергових кроків для досягнення мети політик відзначив створення національного центру із звільнення заручників та повернення військовополонених, пошук зниклих безвісти, адресна допомога всім постраждалим, а також створення міжнародного економічного фонду допомоги громадянам України. Валентин Наливайченко також розповів, що підготував нову дієву міжнародну угоду з деокупації, яка ініціюється українською стороною і передбачає підтримку української територіальної цілісності й тиск на агресора.

Наступна важлива ціль – знищення корупції,  оновлення влади та запровадження програми повернення вкрадених грошей з офшорів. “На всіх офшорних зонах Україна за рік втрачає 5 млрд. доларів. Я вважаю, що настав час це виправити”, – наголосив Валентин Наливайченко.

Представляти команду Наливайченка на Закарпатті буде екс-голова облради Володимир Чубірко. Він представив програму розвитку Закарпатської області, розроблену командою лідера партії “Справедливість”. До речі, окремі програми розвитку були підготовлені для кожного регіону України. Ключовий напрямок руху для Закарпаття, наголосив пан Чубірко, – це туризм. “У нас є можливість розвивати туристичні зони – і ми будемо це підтримувати. Це один з напрямків, які треба підтримувати. Для того, щоб Закарпаття розвивалося, ми будемо включати всю інфраструктуру туристичних доріг першочергово в систему відновлення інфраструктури України”.

Крім того, на Закарпатті команда “Справедливості” прагне розвивати машинобудування та максимально підтримувати роботу заводу “Єврокар”, який наразі працює всього на 20% своїх потужностей, боротися з вирубками лісу, грамотно розвивати зелену енергетику та створювати еко-парки.

Про Захід