Нічна автоаварія у Тячеві: п'яний водій “поцілував” стовп

Опубліковано:

Інформує ГУНП у Закарпатській області.

Учора вночі в місті Тячів сталася ДТП: автомобіль пошкодив електричний стовп, водій з місця пригоди втік. Про аварію в поліцію повідомили небайдужі громадяни. 

Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції помітили під час патрулювання міста вказаний автомобіль марки “Fоrd Fосus” іноземної реєстрації. За кермом перебував молодий житель села Угля Тячівського району, який взагалі не має водійського посвідчення. 

Юнак був у стані алкогольного сп'яніння, але від проходження медосвідування  відмовився. На нього в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за втечу з місця події, за керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення. Від керування правопорушника відсторонили. 

У Нижніх Воротах на Воловеччині працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі під час патрулювання автомобіль марки “Chery Аmulеt”, який робив незрозумілі маневри. На машині також не освічувався задній номерний знак. 

За кермом перебував молодий житель сусіднього села Тишів Воловецького району. Юнак був у стані алкогольного сп'яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 
 

Про Захід