На Рівенщині обкидали яйцями агітаційну автівку

Опубліковано:

 

Самих волонтерів “обклали” нецензурщиною, інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Про хуліганські дії невідомого до поліції повідомив учора, 18 лютого, близько 19 години волонтер однієї з громадських організацій, 46-річний житель села Дмитрівка.

Поліцейські встановили, що у селі Гвіздів невідома особа обкидала яйцями агітаційний автомобіль “Mercedes-Benz Sprinter” та ображала волонтерів нецензурною лайкою.

Правоохоронці встановили особу порушника, яким виявився 24-річний місцевий мешканець. На нього поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення та матеріали направили до суду для прийняття рішення.

Загалом із початку передвиборчої кампанії до поліції надійшло 48 повідомлень про порушення передвиборчої агітації, із яких одне кваліфіковано як кримінальне правопорушення за статтею 160 Кримінального кодексу України (підкуп виборця). Крім того, складено 21 протокол про вчинені адмінправопорушення: 18 — за частиною 2 статті 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск), 1 — частиною 1 статті 212-14 (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) та 2 – за статтею 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Про Захід