35-річний тернополянин програв гроші зі знайденої на вулиці банківської картки

Опубліковано:
 
Знайшовши на вулиці банківську картку, 35-річний житель Тернополя перекинув з неї усі гроші на один із сайтів он-лайн ставок. Чужі  шість тисяч гривень зловмисник програв, а також заробив собі неприємностей із Законом – щодо нього слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки коштів.
До співробітників Тернопільського відділу поліції  звернувся 27-рінчий житель обласного центру. Чоловік розповів, що з смс-повідомлень дізнався про перерахунок грошей з його банківської картки, яку загубив напередодні. Загалом зникло шість тисяч гривень.
Оперативними заходами співробітники поліції встановили, що до крадіжки причетний 35-річний тернополянин. Зловмисник, знайшовши на вулиці чужий електронний гаманець, замість повернути його власнику, або віднести до банку, вирішив скористатися чужими коштами. Перекинув їх на сайт он-лайн ставок і програв.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ – крадіжка.
Поліцейські звертаються до краян: у разі втрати банківської картки – негайно заблокуйте її. Зловмисники знають тисячі способів, як привласнити ваші кошти, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
 
Про Захід