Закарпатець виїхав на зустрічну смугу руху, наїхав на авто і втік… недалеко (Фото)

Опубліковано:

Учора, близько 16:40, ужгородські патрульні отримали повідомлення про автопригоду без травмованих на вулиці Загорській. За попередньою інформацією йшлося про те, що водій-винуватець, на авто ВАЗ, покинув місце пригоди. Та зателефонувавши заявникові, останній повідомив, що знайшов його на вулиці Івана Франка.

На місце події виїхали одразу два екіпажі, один із них прибув на І. Франка, де, разом із заявником, затримали водія авто ВАЗ. Більше того, у останнього помітили ознаки алкогольного сп'яніння – він погодився пройти огляд у лікувальному закладі. Висновок лікаря – водій у стані алкогольного сп'яніння (2.99 (!) проміле).

Як з'ясували патрульні, водій Ауді рухався вулицею Загорською (у напрямку перехрестя вулиць Загорська-Закарпатська), й раптово на смугу зустрічного руху виїхало авто ВАЗ. Уникнути зіткнення не вдалося, а опісля винуватець поїхав далі та вже на вулиці Івана Франка його “зупинили” кущі. На щастя, не постраждав ніхто, а автомобілі отримали ряд механічних пошкоджень.

Інспектори відібрали пояснення від учасників події, склали схему ДТП та ряд адміністративних матеріалів на винуватця: за спричинення автопригоди; за керування у стані алкогольного сп'яніння та за залишення місця ДТП. Також його відсторонили від керування. Подальше рішення прийматимуть у суді.

Патрульна поліція Закарпатської області

Про Захід