Прикордонники Мукачівського загону підсумували минулий рік

Опубліковано:

 

Учора  прикордонники Мукачівського загону підвели підсумки оперативно -службової діяльності за 2018 рік, а також визначили завдання на 2019 рік.

Участь у проведенні заходу взяли заступник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби з озброєння та техніки полковник Ігор Бутуленко, начальник Мукачівського прикордонного загону полковник Павло Шварцман, начальник штабу Мукачівського прикордонного загону підполковник Сергій Стулов, а також керівники підрозділів охорони кордону. На початку підведення підсумків прикордонники хвилиною мовчання вшанували пам'ять свого побратима підполковника Вадима Березенського, який загинув у результаті наїзду автомобіля контрабандистів .  

Впродовж наради було наголошено, що завдання, які стояли у звітному періоді, персоналом загону в цілому виконані.

За результатами оперативно – службової діяльності на ділянці Мукачівського прикордонного загону впродовж минулого року було затримано майже 3,5 тисячі порушників законодавства з прикордонних питань та накладено штрафів на загальну суму понад 4 млн. гривень, 33 нелегальних мігранти, більш ніж 1млн. пачок сигарет, 13 одиниць зброї та 850 боєприпасів, вилучено майже 80 транспортних засобів.

З поміж інших завдань, які є пріоритетними у 2019 році для персоналу Мукачівського загону, було наголошено на плановому нарощенні системи охорони державного кордону, особливо на напрямках зосередження основних зусиль, забезпеченні розгортання на ділянці відділу прикордонної служби “Ділове” сучасної інтегрованої системи відеоспостереження, продовженні зміцнення прикордонно-представницьких стосунків в поєднанні із спільним патрулюванням оперативно-активних напрямків. Крім того, полковник Ігор Бутуленко наголосив, що гаслом роботи Держприкордонслужби цього року,  є “Обличчям до людей!”, а це вимагає від прикордонного відомства прогресивних змін, які полягатимуть в покращенні якості служби та зменшенні навантаження на особовий склад, розвитку інфраструктури, застосуванні технологічних та технічних інновацій.

Наприкінці заходу кращі за результатами оперативно – службової діяльності військовослужбовці та підрозділи охорони кордону були заохочені державними та відомчими нагородами.

                                        Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

Про Захід