В Ужгороді відбувся практикум з питань розробки інфраструктурних та інвестиційних проектів

Опубліковано:

 

У середу, 13 лютого, у Закарпатському РВ АМУ відбувся практикум із застосування законодавства на тему “Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик, та коштів ДФРР”.
Про основні вимоги законодавчих та нормативно-правових актів до підготовки інвестиційних проектів, особливості їхнього застосування присутніми представникам міських, селищних і сільських рад та ОТГ розповів експерт Євген Лукша.
Начальник управління стратегічного планування та мониторингу соціально-економічного розвитку департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Любомир Бігарій ознайомив учасників практикуму з особливостями підготовки та подання інвестиційних проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного регіонального розвитку, а також про підготовку ппроектів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури ОТГ.
Насамкінець прктикуму відбувся жвавий обмін думками між його учасниками та детальний розгляд основних помилок, яких припускаються при підготовці документації для отримання грантів.

Закарпатське РВ АМУ

 

Про Захід