У крові водія на Іршавщині виявили майже 2,5 проміле алкоголю

Опубліковано:

Відразу трьох п'яних водіїв задокументували за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Іршавського району. В самій Іршаві пізно ввечері поліцейські зупинили для перевірки автомобіль марки “Mеrcеdеs”, на якому не підсвічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Дубрівка Іршавського району в стані алкогольного сп'яніння. Чоловік також не має водійського посвідчення, яке від нього вилучили торік за скоєння іншого правопорушення. 

Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.    

У селі Сільце опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2106”, на якому не освічувався номерний знак. За кермом  автомобіля перебував місцевий житель, якого торік суд позбавив права керування. Тепер він знову був у стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у водія 1,54  проміле алкоголю. На правопорушника  склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Великий Раковець вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “Volkswagen Gоlf” іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусіднього села Малий Раковець у стані алкогольного сп'яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,4 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Тячеві ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки “Меrсеdеs”, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель селища Буштино у стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на нього відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  автомобіль марки “Skoda Оctаvіa” іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на нього відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

Ще одного п'яного водія виявили працівники патрульної поліції області.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Про Захід