У Львові п’яний водій пішки втікав від полісменів з місця автоаварії (Фото)

Опубліковано:

 

Цієї ночі патрульних викликали на ДТП без потерпілих. Зіштовхнулися Renault Duster, водій якого в нетверезому стані та Mercedes на вулиці Скорини. Прямуючи на місце призначення, на перетині вулиць Хуторівка-Демнянська інспектори побачили винуватця згаданої аварії, який їхав пішохідною доріжкою. Транспортний засіб зупинили і побачили за кермом 34-річного львів'янина з ознаками сильного алкогольного сп'яніння – про це свідчили різкий запах алкоголю, нечітка вимова і т.д. Чоловіка відвезли на місце ДТП, ознайомили з усіма правами, але він почав поводити себе агресивно, грубо висловлюватися, погрожувати фізичною розправою працівникам поліції. На зауваження не реагував і на вимогу припинити протиправні дії теж не зважав. Аби припинити протиправні дії, водія затримали і доставили в Сихівський відділ поліції. Дружині громадянина повідомили про це.

Увесь цей час чоловік продовжував агресивно поводитися та штовхатися і припиняти свої дії не захотів. Патрульні повідомили правову допомогу, від якої чоловік відмовився.

На нього склали протокол затримання, протокол за керування в нетверезому стані, за скоєну аварію, за втечу з місця ДТП, протокол за злісну непокору законним вимогам працівника поліції та винесли постанову за відсутність документів, інформує патрульна поліція Львівської області.

Про Захід