У Борисполі затримали виноградівця, якого розшукував Інтерпол

Опубліковано:

 

Чоловік 2,5 роки перебував у міжнародному розшуку за скоєння автоаварії у Виноградові, в якій загинув 7-річний хлопчик, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області,

​Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління спільно з працівниками карного розшуку поліції Закарпаття, відділу Інтерполу та бійцями спецпідрозділу КОРД затримали 31-річного жителя селища Королево, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого)”, – йдеться у повідомленні.

Цей чоловік у червні 2015 року у місті Виноградово скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Будучи за кермом автомобіля OPEL Combo, водій виїхав на смугу зустрічну руху, внаслідок чого допустив зіткнення із автомобілем “Mercedes-Benz-Sprinter” під керуванням мешканця села Вишково Хустського району.

Від удару “Mercedes-Benz-Sprinter” перекинувся на дах. Внаслідок автопригоди травми отримали водій, його дружина та син. 7-річний хлопчик, в наслідок отриманих травм, того ж дня, помер в лікарні.

Винуватець автопригоди після скоєння ДТП зник. В ході розслідування цієї справи було встановлено, що чоловік вилетів до країни Сполучених Штатів Америки, його оголосили у міжнародний розшук. Чоловіка затримала американська поліція, яка повідомила про депортацію українських колег.

На підставі ухвали слідчого судді чоловіка затримали у аеропорту Бориспіль. Виноградівський районний суд обрав чоловіку, підозрюваному у злочині, міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з правом внесення застави. Досудове розслідування у справі триває. За скоєне фігуранту справи згідно санкції статті загрожує позбавлення волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортним засобом.

Про Захід