На Мукачівщині оштрафували майстра лісу, винного у порушенні правил сумісництва

Опубліковано:

 

Чоловік сплатить до бюджету штраф з конфіскацією понад 260 тис грн отриманого доходу, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Прокуратурою Закарпатської області забезпечено участь у судовому засіданні по розгляду матеріалів адміністративної  справи  стосовно  майстра лісу Мукачівського лісництва, який порушив встановленні обмеження щодо суміщення з іншими видами діяльності.

В судовому засіданні прокурором доведено, що майстер лісу, зареєструвався у встановленому порядку приватним підприємцем та отримав безповоротну грошову допомогу на купівлю сільськогосподарської техніки в розмірі 262 тис грн. Після отримання коштів, він відразу припинив свою “підприємницьку діяльність”.

Відтак, рішенням  Мукачівського  міськрайонного суду, закарпатця визнано винним у порушенні обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності  (ч.1 ст.172-4 КУпАП) та накладено стягнення у вигляді штрафу трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 5 100 гривень та з конфіскацією отриманого доходу в сумі 262 000 гривень.

На разі рішення суду, ще не набрало законної сили.
 

 

 

Про Захід