Хустські дев’ятикласники ознайомилися з роботою місцевих поліцейських

Опубліковано:

Сьогодні, 5 лютого, у Хустському відділку поліції відбулася екскурсія для школярів. Ознайомитися з роботою тамтешніх поліцейських до відділу прийшли учні дев'ятого класу Нанківської загальноосвітньої школи. Начальник сектору моніторингу Олександр Кучерявий та старший інспектор ювенальної превенції Роман Прокопів розповіли дітям як працює чергова частина, що загрожує порушникам Закону та роз'яснили специфіку роботи тамтешнього ізолятора тимчасового тримання. 

Спеціалісти з відбору кадрів у свою чергу наголосили на перевагах служби у поліції та роз'яснили умови вступу до профільних ВНЗ та прийому на роботу у правоохоронні органи системи. 

Дітям екскурсія припала до душі, багато хто пообіцяв у майбутньому розглянути варіант щодо працевлаштування на роботу до поліції. Проте попереду у школярів ще два роки навчання у школі, за які вони мають усі шанси підтягнути знання з необхідних предметів, для того, щоб під час вступу до вишу набрати відповідні бали, а згодом поповнити ряди правоохоронців області. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Про Захід