В Ужгороді задокументовано самовільне будівництво споруди на розі вулиць Миколи Бобяка та Перемоги

Опубліковано:

 

Працівники Ужгородської міської ради (управління державного архітектурно-будівельного контролю та відділу муніципальної інспекції з благоустрою) задокументували, що на розі вулиць Миколи Бобяка та Перемоги без отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки та без документів, які дають право на початок виконання будівельних робіт, зводиться споруда, інформує прес-служба міськради.

Встановлено, що будівництво ведуть власники земельних ділянок Ходоровський Т.Б. та Ходоровська Т.Б., будівельні роботи проводяться з грубим порушенням вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил, а саме: споруда – в межах червоних ліній, що є порушенням ДБН Б.2.2-12:2018 “Планування і забудова територій”.

Через численні порушення у грудні 2018 року управління ДАБК Ужгородської міської ради направило, зокрема, заяву (повідомлення) про самовільне будівництво Ужгородському відділу поліції Головного управління національної поліції в Закарпатській області.

Про Захід