В Ужгороді прокуратура відкрила кримінальне провадження про самовільне будівництво на Підградській, 40

Опубліковано:

 

Ще у серпні-жовтні 2018 року працівники управління державного архітектурно-будівельного контролю Ужгородської міської ради провели позапланову перевірку достовірності даних, наведених у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт, а також перевірку виконання вимог припису на об'єкті “Реконструкція з надбудовою та прибудовою власних нежитлових приміщень під приміщення комерційного призначення” по вул. Підградській, 40 в м.Ужгород”.

На об'єкті виявили порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил і склали акт, протоколи про адміністративне правопорушення, приписи про усунення порушення вимог законодавства.

Оскільки у замовників (гр. Жолтані М.І. та гр. Сільваші В.М.) немає дозвільних документів, які дають право на будівельні роботи на цьому об'єкті, а також виявлено порушення, унаслідок яких виникає правова відповідальність за самочинне будівництво, управління ДАБК направило до Ужгородської місцевої прокуратури повідомлення про самовільне будівництво. За цим повідомленням прокуратура розпочала кримінальне провадження, інформує прес-служба міськради.

Про Захід