На Чернівеччині подружжя з двома дітьми потрапили у сніговий замет (Фото)

Опубліковано:

 

Близько 4-х годин подружжя з двома малолітніми дітьми намагалися вибратися із снігового замету та зрозумівши, що самотужки їм не вдасться це зробити, тому зателефонували на спецлінію “102”, інфорумє Патрульна поліція Чернівецької області.

Патрульні отримавши виклик “Аварійна ділянка дороги” одразу зв'язалися із заявником, який повідомив, що разом із своєю дружиною та двома малолітніми дітьми в районі “Орлиного Гнізда” не можуть продовжити рух, оскільки їхній транспортний засіб погруз в снігу. Також чоловік повідомив, що разом з ними знаходиться його друг, який приїхав їм на допомогу і також застряг на своєму автомобілі.

Інспектори не гаючи часу одразу зателефонували на спецлінію “101”, викликали на допомогу працівників пожежно-рятувальної частини та направилися на місце події.

Спільними зусиллями вдалося добратися до місця де трапилася пригода оскільки лісова дорога була дуже поганою із спусками вниз та різкими поворотами. Рятувальники допомогли доставити жінку з двома дітками до службового автомобіля, так як його довелося залишити на відстані близько 4 км від місця події, через негоду та засніжену дорогу.

Патрульні надали всю необхідну допомогу молодій сім'ї, провели профілактичну бесіду про те, що потрібно спочатку добре обдумати свої наміри та не ризикувати своїм життям, здоров'я та здоров'ям своїх малолітніх дітей. Дружину з двома дітьми доставлено до місця проживання. Рятувальники продовжили надавати допомогу водіям транспортних засобів, які потрапили у сніговий полон.

Про Захід