На Тячівщині затримали житомирських “гастролерів”

Опубліковано:

 

Місцева прокуратура оголосила їм про підозру, інформує Прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Тячівською місцевою прокуратурою оголошено про підозру трьом мешканцям Житомирської області (один з яких уродженець м. Тячів) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Також, слідчим суддею Тячівського районного суду задоволено клопотання процесуального прокурора про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Додатково, судом застосовано альтернативну міру запобіжного заходу – заставу. Для уродженця м.Тячів її розмір складає 158 тис грн., для двох інших спільників – по 96 050 грн для кожного.

Обставини справи:
26 січня 2019 року, підозрювані проникли до будинку в смт. Буштино, Тячівського району, звідки викрали грошові кошти та інші цінні речі. 
У автомобілі, який підозрювані використовували, правоохоронці виявили та вилучили викрадені речі, а також предмети, що використовувалися для здійснення злочину (маски, рукавиці, змінні номери для транспортного засобу).

Довідково: 
Згідно санкції ч. 3 ст. 185 КК України, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

 

Про Захід