Тернопільська школярка випала з балкону

Опубліковано:

 

Неповнолітню ушпиталили до реанімаційного відділення місцевої лікарні, інформує ГУНП у Тернопільській області. Лікарі константували стан алкогольного сп'яніння.

Повідомлення про подію надійшло до співробітників Підгаєцького відділення поліції від медиків вранці 26 січня. До районної лікарні з травмою голови та в стані алкогольного сп'яніння доправили неповнолітню дівчину.

Правоохоронці встановили, потерпіла – 17-річна  мешканка Бережанського району. Травму неповнолітня отримала внаслідок падіння з балкону другого поверху житлового будинку, де в компанії трьох старших хлопців розпивала міцні напої.

Наразі стан дівчини важкий – вона перебуває в реанімаційному відділенні Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.

Вирішується питання про притягнення хлопців, які разом  з неповнолітньою розпивали спиртне, до  адміністративної відповідальності за ст. 180 КУпАП – доведення неповнолітнього до стану сп'яніння батьками неповнолітнього, особами, які їх замінюють, або іншими особами.

Дані про подію правоохоронці внесли в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

 

Про Захід