У Чернівцях “накрили” бордель (Фото)

Опубліковано:

 

Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми та слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області припинили протиправну діяльність, що здійснювалася на території Чернівців з червня 2018 року.

Організатором злочинної схеми став 36-річний буковинець. Він підшукав у соціальних мережах трьох буковинок, віком від 18 до 25 років. Користуючись тим, що дівчата перебували у скрутному матеріальному становищі, сутенер втягнув їх у заняття проституцією. Половину грошей, отриманих від “клієнтів”, залишав собі.

Крім цього, поліцейські з'ясували, що зловмисник пригощав своїх “підопічних” наркотиками, щоб вони були більш залежними від нього. Також наркотичні засоби сутенер збував особам, які користувалися сексуальними послугами дівчат.

До затримання організатора незаконного бізнесу залучено бійців спецпідрозділу “КОРД”. У затриманого слідчі виявили та вилучили психотропні речовини амфетамін і “Субутекс”. Йому повідомлено про підозру за статтею 307 Кримінального кодексу України та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

За вказаними фактами тривають досудові розслідування, розпочаті за частиною 1 статті 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Про Захід