В Ужгородській школі-інтернаті добудовують сучасний спорткомплекс (Фото)

Опубліковано:

В Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів вже з наступного навчального року почне функціонувати сучасний спортивний комплекс.
– Його будівництво почалося ще у 2013 році, однак через брак фінансування просувалося доволі повільно, – заявляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – З 2016 року процес значно активізувався, і вже у другому кварталі 2019 року об'єкт введуть в експлуатацію. Наразі виконано роботи у спортивній залі, роздягальнях, котельні, проведено електроосвітлення, встановлено вентиляцію, систему опалення, завершено фасадні роботи.
Сучасний спортивний комплекс дасть можливість уже в наступному навчальному році використовувати обладнаний спортивний зал для занять з фізичної підготовки учнів закладу, для функціонування спортивних секцій, тренувань, змагань для молоді міста та області.
Нагадаємо, що у школі навчаються діти з Ужгорода, усіх районів Закарпаття та з-за меж області. Матеріально-технічна база закладу освіти постійно зміцнюється. Сучасне мультимедійне оснащення кабінетів хімії, біології, фізики, математики дає змогу учням досягати високих результатів у навчанні. На черзі покращення спортивної інфраструктури закладу, що стане запорукою здобуття ще більших перемог учнями в багатьох змаганнях.

Про Захід